Why our company?

Reč direktora


Velika je čast i privilegija biti na čelu poslovnog sistema Strato Plus-a. Ponosan sam što u narednoj godini ulazimo u jubilarnu, 25-u godinu rada, što je veliki uspeh i podvig imajući u vidu turbulentna dešavanja, tešku situaciju i nestabilnost u svim privrednim granama Srbije. Za sve ovo vreme koliko smo prisutni na srpskom tržištu i u regionu, uspeli smo da izgradimo prepoznatljiv brend kompanije i da stvorimo proizvode vrhunskog kvaliteta, karakterističnog dizajna sa maksimalnim stepenom korisnosti i pouzdanosti za krajnjeg potrošača. Više hiljada zadovoljnih potrošača i poslovnih partnera obavezuju nas da nastavimo sa stalnim i kontrolisanim razvojem kompanije, uz pračenje svih svetskih standarda u poslovanju i procesima rada.
   Negujemo zdrave odnose u kolektivu jer samo tim koji svim snagama i naporima zajedno radi na ostvarenju cilja može odgovoriti svim izazovima sa kojima se u našem poslovanju susrećemo svakodnevno. Dugi niz godina ulažemo izuzetno mnogo snage i energije u razvoj naše kompanije i zaposlenih, te smo uspeli da kod zaposlenih razvijemo osećaj sigurnosti, lojalnosti i pripadnosti poslovnom sistemu Strato Plus Doo. Svedoci smo da u uslovima poslovanja sve oštrije konkurencije pobeđuju nijanse, zato smatram da je zadatak direktora jedne respektabilne kompanije da podstakne zaposlene da rade na sebi budući da svako od nas uvek može još bolje od onoga što trenutno postiže. Domaćinsko poslovanje, višedecenijsko iskustvo i visoka pristunost na tržištu oslikavaju činjenicu da smo među najboljim kompanijama u oblasti našeg poslovnog delovanja. To nas i čini privlačnim za saradnju, zato je Strato Plus pouzdan partner i siguran izbor za poslovni uspeh.

Direktor, magistar Aleksandar Ilić, dipl. ing. metalurgije.

Original ideas

Professional teams in the field of metallurgy, mechanical engineering, management.

Product range

Fittings for plumbing, heating, Enameled copper wire and insulation.

Benefits in payment

We have competitive, lowest prices in Serbia and the region.

Quality, durability and warranty

The lowest level of customer complaints and permanent guarantee.

Naša priča


   Transformacija proizvoda od sirovine do finalnog proizvoda je kompleksan proces koji prolazi kroz više međusobno uslovljenih faza. U svakoj fazi nastanka proizvoda se obavlja više prostih i složenih operacija gde su, usled adekvatne organizacije rada i strogih kontrola, mogućnosti za greške svedene na minimum, a gde svaki zaposleni ima tačno definisanu ulogu i zadatak. Ceo proces je pod stalnim nadzorom stručnog tima sastavljenog od inžinjera različitih struka čiji je zadatak projektovanje i dizajniranje proizvoda, nadzor i kontrola procesa klasifikacije sirovine, usmeravanje alatnice u izradi alata za livenje, kovanje i mašinsku obradu, kao i briga o tome da se proces proizvodnje po svim fazama počevši od livenja pa do završne montaže odvija neometano, bez zastoja i bez odstupanja u dimenzijama fitinga, uz ispunjavanje svih propisanih standarda i uslova koje diktiraju nadležne kontrolne institucije, ali i sve zahtevnije tržište za koje morate imati spreman proizvod vrhunskog kvaliteta.
   Ceo proces bio bi nezamisliv bez naše alatnice i pogona elektro-mašinskog održavanja. Alatničari imaju veliku ulogu jer se svi alati za livenje, kovanje i mašinsku obradu izrađuju u našim radionicama, kao i delovi pomoćnog alata i pribora u vidu alata za stezanje i nosači burgija i noževa. Elektro-održavanje se brine o tome da celokupan proces proizvodnje teče neometano i bez zastoja, a pred njima su uvek zahtevni zadaci da sprovedu zamisli menadžmenta i inžinjera u implementaciji novih tehnologija i proizvodnih procesa, novih mašina i modernizaciji celokupne proizvodnje i proizvodnih programa.

Strato Plus | Aleksinac

Market leader

Steady growth and development – building of a recognizable brand!

Fast product delivery

Product distribution all over Serbia at our expense.

Made in Aleksinac - Serbia

Orientation towards increasing exports and strengthening international cooperation.

The best and most favorable conditions

24h contact support and commercial teams for field work

   Pažljivo slušamo svakog kupca. Voljno sarađujemo nudeći tehničko konsultantske usluge. Sa kratkim rokovima isporuke, sopstvenim transportom i vrlo atraktivnim cenama, godinama smo kompetentni ne samo na domaćem već i na stranom tržištu. Cilj nam je da konstantno podižemo nivo kvaliteta naših porizvoda i usluga kao i da unapređujemo saradnju sa kupcima i dobavljačima.

   Danas, Strato Plus je respektabilna firma sa visoko postavljenim standardima poslovanja, prepoznatljivim brendom i reputacijom među saradnicima, kupcima i krajnjim potrošačima. Visok stepen prisutnosti na tržištu obavezuje nas da konstantno ulažemo u proizvodno-tehničke snage i školovane i ambiciozne kadrove koji uspevaju da isprate i implementiraju savremena naučno-tehnička dostignuća i trendove u oblasti metalurgije i mašinske obrade metala.

 • High quality
 • Warranty on all products
 • Made in Aleksinac - Serbia
 • Market leader
 • Best pricelist
 • Short delivery time
 • Our own transport
 • Conservation and preservation of the environment
 • Recognizable brand and reputation
 • Strato ART
 • Benefits in respect of payment
 • Approvals and modern production standards
 • 24h support
10+

Countries


Poslujemo u više susednih zemalja...
100+

Products


Strato plus offers a wide range of products...
45+

Employees


The number of employees grows...
25

Years of experience


Strato plus ulazi u jubilarnu 25.godinu rada...